Πεμ07312014

Last updateΠεμ, 31 Ιουλ 2014 3pm

Back Βρίσκεστε εδώ: ΑΡΧΙΚΗ ΜΕ ΑΠΟΨΗ Η ΑΠΟΨΗ ΑΡΘΡΑ Εστω και την ύστατη ώρα να αρθεί η αδικία

Εστω και την ύστατη ώρα να αρθεί η αδικία

sxolikos-fylakas

ΣΧΟΛΙΚΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Αναβολή της δίκης για τα ασφαλιστικά μέτρα που θα εκδικαζόταν σήμερα 2/10/13 στην Καρδίτσα ζήτησαν και πήραν οι σχ. Φύλακες του Δήμου Καρδίτσας . Το δικαστήριο έδωσε νέα ημερομηνία εκδίκασης την 8-1-2014.


Εν τω μεταξύ οι σχολικοί φύλακες σήμερα το απόγευμα θα μεταβούν στη Λάρισα για να υποδεχθούν τους συναδέλφους τους από τη Θεσσαλονίκη οι οποίοι για 5η μέρα συνεχίζουν το « ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΠΡΩΤΟΓΕΝΟΥΣ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΟΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ – ΑΝΕΧΕΙΑΣ – ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ» με αξιοπρέπεια για την επιβίωση τους με κατεύθυνση την Αθήνα ούτως ώστε να τους συμπαρασταθούν ηθικά και οικονομικά στο γενναίο και έντιμο αγώνα τους που είναι κοινός για όλους τους εργαζόμενους.
Έχουμε ανάγκη τη συμπαράσταση όλων των εργαζομένων, ανέργων, απολυόμενων, διαθέσιμων, σωματείων εργαζομένων, συλλόγων γονέων & κηδεμόνων, εκπαιδευτικών Α/θμιας & Β/θμιας, δημάρχων και δημοτικών συμβουλίων καθώς επίσης και όλων των πολιτικών κομμάτων για να μπορέσουμε να ανατρέψουμε τα βάρβαρα και άδικα μέτρα εναντίων των Σχολικών Φυλάκων, αλλά και όλων όσων θίγονται απ΄ αυτά.
Ευχόμαστε και ελπίζουμε ότι θα επικρατήσει η σύνεση και η λογική και έστω την ύστατη ώρα να αρθεί η αδικία που έχει διαπραχθεί εις βάρος όλων μας.
Εκ μέρους των Σχολικών φυλάκων Καρδίτσας
Μπέλλος Χρήστος
Σχ. Φύλακας